Δωρεάν αντικαταβολή

Τρόποι και Έξοδα Αποστολής Home Line

www.modavana.gr

  1. Αρχική
  2. Τρόποι και Έξοδα Αποστολής Home Line

 

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ HOME LINE

 

Παραλαβή / Παράδοση παραγγελίας

 

Η παραλαβή/παράδοση της παραγγελίας σας από το modavana.gr μπορεί να γίνει με 3 τρόπους:

 

  • Στην πόρτα σας μέσω courier
  • Από το κατάστημά μας στο Ίλιον
  • Μέσω μεταφορικής εταιρείας (αφορά παραγγελίες κουρτινόξυλων και χαλιών/μοκετών – κατόπιν συνεννοήσεως)

 

 

 

Παραλαβή από το κατάστημα μας

 

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας Αίαντος 101, Ίλιον Τ.Κ. 13122.

Για να σταλεί εκεί η παραγγελία σας, επιλέξτε απλά παραλαβή από το κατάστημα που επιθυμείτε στο στάδιο του check-out σε περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή ζητήστε το μας αν κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή Facebook messenger.

 

Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στο κατάστημά μας, θα ενημερωθείτε με τηλεφωνική κλήση ή με e-mail για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν σε αναμονή έως και 10 ημέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως έχουν φτάσει στο κατάστημα.

 

Αν επιλέξετε παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας.

 

Ωράριο καταστήματος 

Δευτέρα-Τετάρτη:09.00-15.00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:09.00-15.00 & 17.00-21.00

Σάββατο: 09.00-15.00

 

 

Αποστολή Παραγγελίας με Courier / Μεταφορικά έξοδα

 

 

Η παράδοση της παραγγελίας σας στην πόρτα σας δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής εφόσον ξεπερνάει τα €59:

 

Μεταφορικά έξοδα

Παράδοση στην Ελλάδα

Για παραγγελίες κάτω των 59€ η χρέωση είναι:

 

-Εντός Αττικής: 2,50€

-Υπόλοιπη Ελλάδα: 5,00€

Επιπλέον κόστος αντικαταβολής

(βλ.παρ. «τρόποι πληρωμής»)

 

-Σε όλη την Ελλάδα: 2,20€

 

  • Οι αποστολές στην Ελλάδα έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 3-5 περίπου εργάσιμες ημέρες, με εξαίρεση δυσπρόσιτες περιοχές που έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 7-9 εργάσιμες ημέρες περίπου από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας.
  • Αν επιλέξετε τρόπο παράδοσης «στην πόρτα σας», τότε η παραγγελία θα παραδοθεί μέσω courier, με εξαίρεση αν η παραγγελία σας περιέχει κουρτινόξυλο/είδη σκίασης ή και χαλιά/μοκέτες όπου:
  • Εάν έχετε επιλέξει η παράδοση να γίνει εντός Αττικής, τότε υπάρχει η δυνατότητα να σας παραδώσει την παραγγελία ένας υπάλληλος του καταστήματός μας (πάντα σε συνεννόηση μαζί σας) ή να την παραλάβετε μέσω πρακτορείου μεταφορών*
  • Εάν έχετε επιλέξει η παράδοση να γίνει εκτός Αττικής, τότε κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, η παράδοση θα γίνει μέσω πρακτορείου μεταφορών*

*Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις της και να καταβάλλετε το κόστος μεταφοράς κατά την παραλαβή από τη μεταφορική εταιρεία (το κόστος αυτό δεν δύναται να υπολογιστεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο «καλάθι αγορών»). Εάν επιθυμείτε να γίνει παράδοση στην διεύθυνσή σας, τότε θα επικοινωνήσετε οι ίδιοι με το πρακτορείο για το έξτρα κόστος που χρειάζεται να καταβάλλετε.

Σε κάθε περίπτωση, το κόστος αποστολής προϊόντων μέσω μεταφορικής εταιρείας προκύπτει και συμφωνείται κατά την εκτέλεση της παραγγελίας.

 

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση της αποστολής των προϊόντων που επιλέξατε, να γίνει εκτός Ελλάδος, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210-2619023 ή μέσω e-mail: sales@modavana.gr ή μέσω Facebook Messenger ώστε να καταχωρήσουμε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

Γενικές Πληροφορίες αποστολών

 

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση.

 

Όλες οι παραγγελίες αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.

 

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.