Δωρεάν αντικαταβολή

Πολιτική Επιστροφών Home Line

www.modavana.gr

  1. Αρχική
  2. Πολιτική Επιστροφών Home Line

Το modavana.gr με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας εφαρμόζει ευέλικτη πολιτική επιστροφών.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή στο (+30) 210 2619023 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) «sales@modavana.gr» γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάτης από την εταιρεία μεταφορών θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παραλαβή του δέματος επιστροφής.

 

Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά μόνο αλλαγές/επιστροφές στην Ελλάδα.

 

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

  • Να μην έχει πλυθεί
  • Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
  • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το δελτίο αποστολής κ.λπ.

 

Προϊόντα ύπνου όπως μαξιλάρια και επιστρώματα δεν μπορούν να γίνουν δεκτά για λόγους υγιεινής.

 

Προϋποθέσεις επιστροφής :

 

1. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (βλ. ανωτέρω παράγραφο)

 

2. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

 

3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ).

 

4.Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα -σε ένα μεγαλύτερο κουτί- έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.

 

5. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που εμπεριέχεται μέσα κάποιο δώρο προσφοράς, δεν θα γίνεται η επιστροφή χρημάτων χωρίς να επιστρέφεται το δώρο.

 

 

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν που μας αποστείλατε προς επιστροφή, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται το κατάστημά μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.

 

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του modavana.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.

 

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

 

 

2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος .

 

Η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα modavana.gr στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2619023

                     (Δευτέρα-Τετάρτη:09.00-15.00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:09.00-15.00&17.00-21.00 και

                     Σάββατο: 09.00-15.00).

 

 

3. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να συμπληρώσετε στο e-mail επικοινωνίας κωδικό ή κωδικούς προϊόντων και μέγεθος (αν είναι διαθέσιμο) και θα επικοινωνήσει μαζί σας συνεργάτης μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημά μας modavana.gr στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2619023 (Δευτέρα-Τετάρτη:09.00-15.00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:09.00-15.00&17.00-21.00 και Σάββατο: 09.00-15.00).

 

 

4. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης και - μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

 

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την ταχυμεταφορική που θα σας υπόδειξη το κατάστημά μας. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

 

Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.modavana.gr μπορούν να αλλαχθούν ή να επιστραφούν στο φυσικό κατάστημα της επιχείρησής μας, πάντα κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2619023 (Δευτέρα-Τετάρτη:09.00-15.00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:09.00-15.00&17.00-21.00 και Σάββατο: 09.00-15.00).

 

 

5. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε ταχυμεταφορική θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-2619023 αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας.